Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Εκδηλώσεις - Συνέδρια

Ημερίδα "Drones, Video & Photography"

Η ημερίδα "Drones, Video, Photography" πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου 2024 στο Συνεδριακό κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η εκδήλωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους να μάθουν βασικές αρχές για τα drones και τη φωτογραφία αλλά και να εξερευνήσουν την πρόοδο, τις εφαρμογές και τις προοπτικές του μέλλοντος.

Με την ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας, τα drones έχουν γίνει ολοένα και πιο ευέλικτα και προσιτά εργαλεία στους τομείς της φωτογραφίας και της κινηματογράφησης. Από την καταγραφή εντυπωσιακών εικόνων και βίντεο από ψηλά, μέχρι την εφαρμογή τους στην τέχνη, την πολιτιστική κληρονομιά, ή και τον αγροτικό τομέα, οι δυνατότητες των drones είναι αμέτρητες. Η ημερίδα θα εστιαστεί στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, θα εξετάσει τη χρήση των drones για καταγραφή βίντεο και φωτογραφία, καθώς και τις εφαρμογές αυτής στην ζωή μας.

Η ημερίδα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν ειδικούς και καθηγητές από τον τομέα, που θα φιλοξενηθούν και θα μοιραστούν τις γνώσεις τους παρουσιάζοντας τα τελευταία ευρήματα και τις τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν τους τομείς των drones, της κινηματογράφησης, και της φωτογραφίας. Επιπλέον, θα γίνει μια παρουσίαση/επίδειξη drones, προσφέροντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να εξοικειωθούν και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής χαιρετίζει τη διοργάνωση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης και προσκαλεί τους φοιτητές, τους επαγγελματίες και τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν και να εξερευνήσουν το συναρπαστικό κόσμο των drones, της φωτογραφίας και της κινηματογράφησης.

Στο τελευταίο μέρος της ημερίδας θα παρουσιαστούν οι εκπαιδευτικές αλλά και ερευνητικές δράσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στοχεύοντας στην ενημέρωση αλλά και εξερεύνηση πιθανών συνεργασιών με τον Ακαδημαικό και Βιομηχανικό χώρο.

Η ημερίδα θα υλοποιηθεί δια ζώσης και μέσω διαδικτύου στο YouTube κανάλι του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Περιορισμένες θέσεις παρακολούθησης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής στους συμμετέχοντες/συμμετέχουσες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ημερίδας στο σύνδεσμο http://uav.uniwa.gr/.

 

 

Επικοινωνία

 Γραμματεία Τμήματος:

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 
Πανεπιστημιούπολη
Αρχαίου Ελαιώνα
Θηβών 250 & Π. Ράλλη
122 41 Αιγάλεω
Κτήριο Ζ, Πτέρυγα Α
Γραφείο ΖΑ207 (2ος Όροφος)
  +30 210 538 1726, 
+30 210 538 1727
   idpe@uniwa.grUniwaLOgo Colour 1