Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Εκδηλώσεις - Συνέδρια

The ECO-SPHERE Programme is a Marie Skodowska-Curie COFUND Action
hosted Dokuz Eylul University and Yildiz Technical University in Turkey.
Over a course of five years with two calls for proposals, ECO-SPHERE will
offer 24 fellowships of 24 months each, in the field of environmental
sustainability. It will be open to ambitious postdoctoral applicants
worldwide who are highly engaged in research and environmental sciences
starting April 2024. All interested candidates are required to submit
their applications exclusively through the online platform provided by
ECO-SPHERE. For more details you can visit: https://ecosphere-msca.org.tr/

Additionally, please find below the Euraxess announcement of the call.

https://euraxess.ec.europa.eu/jobs/funding/msca-cofund-fellowship-ecosphere-post-doctoral-research-programme

19/5/2024 Call for applications for the selection of the External Quality Evaluator of the TEX4FUTURE project.
In line with the project’s proposal, the consortium of the approved project “Textile Manufacturing for the Future in Uzbekistan and Kazakhstan”, ref.no.: 101128738-EDU-2023-CBHE (in short “TEX4FUTURE”), within the framework of the Erasmus Plus Programme, Capacity Building for Higher Education, will appoint an External Quality Evaluator – hereinafter referred to as “EQE”.
 

Η ημερίδα "Drones, Video, Photography" πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου 2024 στο Συνεδριακό κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η εκδήλωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους να μάθουν βασικές αρχές για τα drones και τη φωτογραφία αλλά και να εξερευνήσουν την πρόοδο, τις εφαρμογές και τις προοπτικές του μέλλοντος.

Με την ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας, τα drones έχουν γίνει ολοένα και πιο ευέλικτα και προσιτά εργαλεία στους τομείς της φωτογραφίας και της κινηματογράφησης. Από την καταγραφή εντυπωσιακών εικόνων και βίντεο από ψηλά, μέχρι την εφαρμογή τους στην τέχνη, την πολιτιστική κληρονομιά, ή και τον αγροτικό τομέα, οι δυνατότητες των drones είναι αμέτρητες. Η ημερίδα θα εστιαστεί στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, θα εξετάσει τη χρήση των drones για καταγραφή βίντεο και φωτογραφία, καθώς και τις εφαρμογές αυτής στην ζωή μας.

Η ημερίδα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν ειδικούς και καθηγητές από τον τομέα, που θα φιλοξενηθούν και θα μοιραστούν τις γνώσεις τους παρουσιάζοντας τα τελευταία ευρήματα και τις τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν τους τομείς των drones, της κινηματογράφησης, και της φωτογραφίας. Επιπλέον, θα γίνει μια παρουσίαση/επίδειξη drones, προσφέροντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να εξοικειωθούν και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής χαιρετίζει τη διοργάνωση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης και προσκαλεί τους φοιτητές, τους επαγγελματίες και τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν και να εξερευνήσουν το συναρπαστικό κόσμο των drones, της φωτογραφίας και της κινηματογράφησης.

Στο τελευταίο μέρος της ημερίδας θα παρουσιαστούν οι εκπαιδευτικές αλλά και ερευνητικές δράσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στοχεύοντας στην ενημέρωση αλλά και εξερεύνηση πιθανών συνεργασιών με τον Ακαδημαικό και Βιομηχανικό χώρο.

Η ημερίδα θα υλοποιηθεί δια ζώσης και μέσω διαδικτύου στο YouTube κανάλι του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Περιορισμένες θέσεις παρακολούθησης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής στους συμμετέχοντες/συμμετέχουσες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ημερίδας στο σύνδεσμο http://uav.uniwa.gr/.

 

 

Επικοινωνία

 Γραμματεία Τμήματος:

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 
Πανεπιστημιούπολη
Αρχαίου Ελαιώνα
Θηβών 250 & Π. Ράλλη
122 41 Αιγάλεω
Κτήριο Ζ, Πτέρυγα Α
Γραφείο ΖΑ207 (2ος Όροφος)
  +30 210 538 1726, 
+30 210 538 1727
   idpe@uniwa.gr



UniwaLOgo Colour 1