Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Ανακοινώσεις Τμήματος

Επίσημη πρόσκληση - 8th Sustainability Summit for South East Europe and the Mediterranean | 14 και 15 Οκτωβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι, Αθήνα

Με μεγάλη μας χαρά προσκαλούμε 25 καθηγητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος σας να παρευρεθούν τιμής ένεκεν ως καλεσμένοι μας στο επερχόμενο συνέδριο του Economist με τίτλο:The 8th Sustainability Summit for South East Europe and the Mediterranean” το οποίο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στις 14 και 15 Οκτωβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι, Αθήνα.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Διακεκριμένοι ομιλητές από τη Ελλάδα, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα συμμετάσχουν συμπεριλαμβανομένου του καθηγητή οικονομικών του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (MITDaron Acemoglou και του βραβευμένου με Νόμπελ Joseph Stiglitz. Για το πιο ενημερωμένο πρόγραμμα μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ.

Στο τέλος του συνεδρίου και κατόπιν αίτησης, δίνονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Παρακαλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στο συνέδριο να επικοινωνήσουν με την κα. Παρασκευή Ζαχαρία (p.zacharia@uniwa.gr).

Επικοινωνία

 Γραμματεία Τμήματος:

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 
Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα
Θηβών 250 & Π. Ράλλη
122 41 Αιγάλεω
Κτήριο Ζ, Πτέρυγα Α
Γραφείο ΖΑ207 (2ος Όροφος)
  +30 210 538 1216, 
+30 210 538 1727
   idpe@uniwa.gr



UniwaLOgo Colour 1