Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Ανακοινώσεις Τμήματος

Οδηγίες προς Φοιτητές και ΦμεΑ για τη συμμετοχή τους στην εξ αποστάσεως εξέταση Εαρινού Εξαμήνου 2019-2020 λόγω αναστολής λειτουργίας των δια ζώσης ακαδημαϊκών δράσεων για λόγους πρόληψης κατά την περίοδο της πανδημίας

Οδηγίες για τη συμμετοχή των Φοιτητών στην εξ αποστάσεως εξέταση λόγω αναστολής λειτουργίας των δια ζώσης ακαδημαϊκών δράσεων για λόγους πρόληψης κατά την περίοδο της πανδημίας

Καλούνται οι φοιτητές/τριες που σκοπεύουν ή επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εξεταστική περίοδο του Εαρινού Εξαμήνου του Ακ. Έτους 2019- 2020 (Ιούνιος- Ιούλιος 2020) να εγγραφούν (εφόσον δεν το έχουν ήδη κάνει) στην πλατφόρμα eclass και συγκεκριμένα σε όλα τα μαθήματα τα οποία έχουν δηλώσει και επιθυμούν να εξεταστούν.

Οι φοιτητές θα πρέπει να αποδεχθούν τη «Δήλωση Συμμετοχής στις Εξετάσεις» που θα είναι αναρτημένη από το Διδάσκοντα του μαθήματος στο eclass, η οποία θα αποτελεί και την απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής τους στην εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος.

Η εγγραφή στο eclass και η αποδοχή της «Δήλωση Συμμετοχής στις Εξετάσεις» θα πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα και σε κάθε περίπτωση το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 08 Ιουνίου 2020.

Το σύνολο της διαδικασίας συμμετοχής στην εξέταση καλύπτεται από τα ανακοινωθέντα στον σύνδεσμο https://www.uniwa.gr/remote-exams/ τον οποίο παρακαλούνται να διαβάσουν προσεκτικά οι συμμετέχοντες και οργανωτές εξέτασης από απόσταση.

Οδηγίες για την εξ αποστάσεως εξέταση Φοιτητών με Αναπηρία ή/και Φοιτητών με ειδικές εκπαιδευτικές Ανάγκες (ΦμεΑ)

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές που ανήκουν στην κατηγορία Φοιτητές με Αναπηρία ή/και Ειδικές Μαθησιακές Ανάγκες και επιθυμούν να λάβουν κάποια βοήθεια σε σχέση με τις εξετάσεις του Εαρινού Εξαμήνου 2019-2020 πρέπει να κάνουν αίτηση στην γραμματείας του τμήματος μέσω email (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) αναφέροντας οπωσδήποτε:
1. Τα στοιχεία τους (Επώνυμο, Όνομα, ΑΜ, email , τηλ)
2. Τα μαθήματα (και τους αντίστοιχους διδάσκοντες) στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν
3. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και τη βοήθεια που δικαιολογείται από το πρόβλημα αυτό και την οποία θα επιθυμούσαν να λάβουν

Επισημαίνεται ότι, πέραν των παραπάνω, συστήνεται στους φοιτητές που ανήκουν στην κατηγορία Φοιτητές με Αναπηρία ή/και Ειδικές Μαθησιακές Ανάγκες να επικοινωνούν επίσης με τους διδάσκοντες του μαθήματος που επιθυμούν να εξεταστούν, ώστε να υπάρχει η σχετική ενημέρωση.

Επικοινωνία

 Γραμματεία Τμήματος:

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 
Πανεπιστημιούπολη
Αρχαίου Ελαιώνα
Θηβών 250 & Π. Ράλλη
122 41 Αιγάλεω
Κτήριο Ζ, Πτέρυγα Α
Γραφείο ΖΑ207 (2ος Όροφος)
  +30 210 538 1726, 
+30 210 538 1727
   idpe@uniwa.gr



UniwaLOgo Colour 1