Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Ανακοινώσεις Μαθημάτων

ΣΑΕ Ι - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εγγραφή στο e-Class
Οι φοιτητές/τριες που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το μάθημα ΣΑΕΙ κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο πρέπει να κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα e-Class. Η εγγραφή είναι αναγκαία ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας και να ενημερώνεστε για την οργάνωση του μαθήματος. 
Υπενθυμίζουμε ότι με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε τις "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ" του μαθήματος με email στον ιδρυματικό σας λογαριασμό
Προσοχή: Ο κατάλογος των χρηστών του μαθήματος θα δημιουργηθεί εκ νέου και οι παλαιότερες εγγραφές θα καταργηθούν. Ως εκ τούτου:
* Όσοι/ες έχετε κάνει εγγραφή τις προηγούμενες μέρες ή στο προηγούμενο εξάμηνο θα πρέπει να την επαναλάβετε.
Εγγραφή στο Εργαστήριο ΣΑΕΙ
Στις “ΟΜΑΔΕΣ ΧΡΗΣΤΩΝ” της πλατφόρμας e-Class έχουν δημιουργηθεί τα τέσσερα (4) διαθέσιμα εργαστηριακά τμήματα.
Όσοι/ες *δεν έχετε παρακολουθήσει το εργαστήριο σε προηγούμενο εξάμηνο* καλείστε να εγγραφείτε στο τμήμα της επιλογής σας. Παρακαλούμε μην κάνετε εγγραφή σε παραπάνω από ένα (1) τμήμα. 
Θα ενημερωθείτε για την διαμόρφωση των τμημάτων και την έναρξη εργαστηριακών μαθημάτων σε επόμενη ανακοίνωση.
Όσοι/ες *έχετε παρακολουθήσει το εργαστήριο σε προηγούμενο εξάμηνο* και επιθυμείτε βελτίωση του εργαστηριακού βαθμού μπορείτε να συμμετέχετε μόνο στα εβδομαδιαία τεστ του εργαστηρίου, κάνοντας εγγραφή στην “ΟΜΑΔΑ ΧΡΗΣΤΩΝ” με τίτλο ΜΟΝΟ ΤΕΣΤ.
Ο Πίνακας με τις οδηγίες για το θεωρητικό και εργαστηριακά μέρος του μαθήματος, όπως συζητήθηκαν κατά την εισαγωγική συνάντηση της 30/09/2024, βρίσκεται στα “ΕΓΓΡΑΦΑ” στο χώρο του μαθήματος στο e-Class, στον οποίο θα αποκτήσετε πρόσβαση μετά την εγγραφή σας. 
Σ. Βασιλειάδου
Δ. Δημογιαννόπουλος
 

Επικοινωνία

 Γραμματεία Τμήματος:

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 
Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα
Θηβών 250 & Π. Ράλλη
122 41 Αιγάλεω
Κτήριο Ζ, Πτέρυγα Α
Γραφείο ΖΑ207 (2ος Όροφος)
  +30 210 538 1216, 
+30 210 538 1727
   idpe@uniwa.gr



UniwaLOgo Colour 1