Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Ανακοινώσεις Μαθημάτων

Β606 ΜΗΧΑΤΡΟΝΙΚΗ : Οργάνωση του μαθήματος και χρήση ηλεκτρονικών μέσων

H οργάνωση του μαθήματος περιλαμβάνει δύο μέρη: (α) Διαλέξεις (παραδόσεις θεωρίας, ασκήσεις, σεμιναριακές εισηγήσεις κλπ.), αρχικά προβλεπόμενες ημέρα Τετάρτη, 15:00-17:00, αίθουσα ΖΑ107 και (β) Υποστήριξη (ασκήσεις πράξης, συνοπτικές διαλέξεις, επιδείξεις, έλεγχος της προόδου, παροχή διευκρινίσεων και καθοδήγησης, κλπ.) της εκπόνησης των εξαμηνιαίων Εργασιών, σε ημέρα/ώρα και αίθουσα η οποία θα καθοριστεί αργότερα.

Λόγω της εξελισσόμενης επιδημίας και μέχρι νεωτέρας οδηγίας, η διδασκαλία του μαθήματος διεξάγεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα (εξ αποστάσεως εκπαίδευση). Ειδικότερα, οι προγραμματισμένες διαλέξεις θα παραδίδονται μέσω του περιβάλλοντος Microsoft Teams.

Η συμμετοχή στη διάλεξη της τρέχουσας εβδομάδας (Τετάρτη 18/03 @ 15:00) γίνεται μέσω του συνδέσμου: Διάλεξη #3. Σημειώνεται οτι η λειτουργία τηλεδιάσκεψης του περιβάλλοντος MS Teams δεν υποστηρίζεται από όλους τους browser. Συνιστάται η λήψη εγκατάσταση της (ελεύθερα διαθέσιμης) εφαρμογής λογισμικού MS-Teams.

Το υποστηρικτικό υλικό του μαθήματος συνεχίζει να αναρτάται στην ιστοσελίδα του μαθήματος στο σύστημα https://eclass.uniwa.gr (UniWA Open eClass).

Επικοινωνία

 Γραμματεία Τμήματος:

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 
Πανεπιστημιούπολη
Αρχαίου Ελαιώνα
Θηβών 250 & Π. Ράλλη
122 41 Αιγάλεω
Κτήριο Ζ, Πτέρυγα Α
Γραφείο ΖΑ207 (2ος Όροφος)
  +30 210 538 1726, 
+30 210 538 1727
   idpe@uniwa.gr



UniwaLOgo Colour 1