Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Ανακοινώσεις Μαθημάτων

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (104) -

                                                                                                                        7/6/2020

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ                      «ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (104)»

Η εξέταση του μαθήματος «ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (104)» στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2020, κατόπιν των οδηγιών που έχουν εκδοθεί, θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά.

Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί το αντίστοιχο μάθημα στην ασύγχρονη πλατφόρμα e-class του Πανεπιστημίου στο οποίο χρειάζεται η εγγραφή των φοιτητών οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εξέταση του Σεπτεμβρίου.

Για τη συμμετοχή στην εξέταση χρειάζεται η συναίνεση του εξεταζόμενου στον τρόπο εξετασης, η οποία θα δηλώνεται απαντώντας το αντίστοιχο ερωτηματολόγιο που περιλαμβάνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του μαθήματος, έχοντας πρώτα διαβάσει προσεκτικά τη δήλωση συμμετοχής που περιλαμβάνεται στο ερωτηματολόγιο. Καταληκτική ημερομηνία για συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι αυστηρά η 23η Αυγούστου. Ο κάθε φοιτητής είναι υπέυθυνος για την ορθή συμπλήρωση και υποβολή της απάντησής του.

Οι φοιτητές οι οποίοι συναινέσουν στον τρόπο εξέτασης θα αποτελέσουν στη συνέχεια την ομάδα εξέτασης του μαθήματος. Μη συναίνεση συνεπάγεται μη συμμετοχή στην εξέταση του Σεπτεμβρίου.

Επικοινωνία

 Γραμματεία Τμήματος:

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 
Πανεπιστημιούπολη
Αρχαίου Ελαιώνα
Θηβών 250 & Π. Ράλλη
122 41 Αιγάλεω
Κτήριο Ζ, Πτέρυγα Α
Γραφείο ΖΑ207 (2ος Όροφος)
  +30 210 538 1726, 
+30 210 538 1727
   idpe@uniwa.gr



UniwaLOgo Colour 1