Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Η εταιρεία Technor Engineering επιθυμεί να απασχολήσει φοιτητή/τρια ο οποίος θα ενταχθεί στο τμήμα "SCADA & Platforms" του τμήματος "Υλοποίησης Έργων Αυτοματισμού" της Τεχνικής Διεύθυνσης της εταιρίας, όπου θα συνεισφέρει στις διαδικασίες σχεδιασμού-ανάπτυξης-τεκμηρίωσης των έργων του τμήματος, καθώς και στον έλεγχο και τη διασφάλιση ποιότητας των παραγομένων προγραμμάτων και βιομηχανικών αυτοματισμών. Για την ταχύτερη και αποδοτικότερη κατανόηση των αρμοδιοτήτων του τμήματος, θα επιθυμούσαμε ο υποψήφιος να έχει:

- γνώσεις βασικών στοιχείων PLC και SCADA,

- βασικές γνώσεις υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων,

- βασικές γνώσεις χρήσης της σουίτας λογισμικών MS Office, και ειδικότερα του MS Excel.

Απαραίτητες ικανότητες και δεξιότητες:

• Οργανωτική ικανότητα

• Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας

• Ικανότητες επικοινωνίας και παρουσίασης

• Μεθοδικότητα, συνέπεια, ακρίβεια

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην αγορά Αυτοματισμού και Πληροφορικής, με πάνω από 28 έτη εμπειρίας. Η εταιρεία διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία η οποία εκτείνεται σε ιδιαίτερα ευρύ φάσμα λύσεων, χρησιμοποιώντας τις εξιδεικευμένες γνώσεις της σε βιομηχανικούς και κτιριακούς αυτοματισμούς, σε τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, σε βιομηχανικά λογισμικά, για να προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες σε ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα πελατών.

Προοπτική συνέχισης της εργασίας και μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης. Σε περίπτωση άνδρα υποψήφιου, η εταιρία προτιμά να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η πρόσληψη μετά το πέρας της πρακτικής εφόσον συμφωνηθεί και από τα δύο μέρη. Περίοδος υποβολής αιτήσεων: μέχρι 25.03.24. Έναρξη πρακτικής: εντός 2 μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στοιχεία επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 210 4941 904-5

Εmail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: technor.gr

Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 40, 18454, Νίκαια

Η ΦΑΓΕ

Ζητά

 

ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Επιθυμητά Προσόντα υποψηφίου:

  • Καλή γνώση Αγγλικών
  • Ευχέρεια στη χρήση MS Office
  • Ικανότητες δημιουργίας,  καλής επικοινωνίας και ομαδικού πνεύματος

---------------------------------------------------------------------

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται:

να στείλουν βιογραφικό σημείωμα

στο  email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

αναγράφοντας τον Κωδικό Θέσης: Π.Α. 02/24



Επικοινωνία

 Γραμματεία Τμήματος:

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 
Πανεπιστημιούπολη
Αρχαίου Ελαιώνα
Θηβών 250 & Π. Ράλλη
122 41 Αιγάλεω
Κτήριο Ζ, Πτέρυγα Α
Γραφείο ΖΑ207 (2ος Όροφος)
  +30 210 538 1726, 
+30 210 538 1727
   idpe@uniwa.gr



UniwaLOgo Colour 1