Select your language

Ημερίδα "Drones, Video & Photography" Τμήματος ΜΒΣΠ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 31/5/2024

Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε ημερίδα "Drones, Video & Photography". Η ημερίδα υλοποιήθηκε δια ζώσης στο Συνεδριακό κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με παράλληλη μετάδοση μέσω διαδικτύου στο YouTube κανάλι του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία (460 συνολικά συμμετοχές) που δηλώνει το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για την τεχνολογία και την εκπαίδευση.

Η ημερίδα αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να μάθουν τις βασικές αρχές για τα drones τη φωτογραφία, το βίντεο αλλά και να εξερευνήσουν την πρόοδο, τις εφαρμογές και τις προοπτικές του μέλλοντος. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν οι εκπαιδευτικές αλλά και ερευνητικές δράσεις των Τμημάτων «Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης & Παραγωγής» και «Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών Τεχνών» του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στοχεύοντας στην ενημέρωση αλλά και εξερεύνηση πιθανών συνεργασιών με τον Ακαδημαϊκό και Βιομηχανικό χώρο.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με παρουσίαση/επίδειξη drones, προσφέροντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να εξοικειωθούν και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα "Drones, Video & Photography" αλλά και για μελλοντικές δράσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στο σύνδεσμο http://uav.uniwa.gr. Αν ενδιαφέρεστε να την παρακολουθήσετε εκ νέου βρίσκεται βιντεοσκοπημένη στο YouTube κανάλι του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Contact us

 Department Secretariat:

  University of West Attica
Ancient Olive Grove Campus
250 Thivon & P. Ralli str
122 41 Egaleo
Building Ζ, Wing Α
Office ΖΑ207 (2nd Floor)
  +30 210 538 1726, 
+30 210 538 1727
   idpe@uniwa.gr



UniwaLOgo Colour 1