Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

ΕΞΑΜΗΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ

Εταιρικό Προφίλ

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Η πολυετής εμπειρία της, το πολυάριθμο εργατικό δυναμικό της, οι στρατηγικές της συνεργασίες με πάνω από 300 καταξιωμένους προμηθευτές καθώς και η συμμετοχή της σε πολυάριθμα έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις αλλά και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και υποδομών, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την αγορά στην οποία δραστηριοποιείται και ικανή να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη αυτής. Με το σύγχρονο δίκτυο των 73 καταστημάτων της, το Τμήμα Διαχείρισης & Εξυπηρέτησης Μεγάλων Β2Β πελατών, τα εξειδικευμένα τμήματα Φωτισμού, ICT, Ενεργειακών Λύσεων, Βιομηχανίας, Ναυτιλίας και Διαχείρισης Έργων και τις δυο Κατασκευαστικές μονάδες Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ αποτελεί το συνδετικό κρίκο που διαχειρίζεται με καινοτόμο τρόπο, προϊόντα ώριμης τεχνολογίας, μετασχηματίζοντας τα σε προσιτές λύσεις για τις καθημερινές ανάγκες όλων των πελατών της, προσφέροντας ασφάλεια, άνεση και εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας.  Η αποστολή της είναι να αποτελεί το Σημείο Αναφοράς επαγγελματιών και καταναλωτών για τις πρωτοπόρες τεχνολογικές λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, λειτουργικότητας και ασφάλειας για κάθε χώρο και εφαρμογή.

Αναζητούμε:

Υποψηφίους για την εξάμηνη Πρακτική τους άσκηση τελειόφοιτους των σχολών Ηλεκτρολογίας και Αυτοματισμού.

Οι ασκούμενοι πρακτικής θα απασχοληθούν στην Μονάδα Κατασκευής Πινάκων  Νοτίου Ελλάδος, με έδρα τηνΑθήνα, επί της οδού Καραμανλή αρ.55, Αχαρνές.

Απαραίτητη η αποστολή συνοπτικού βιογραφικού σημειώματος.

Πληροφορίες:  κ. Σκόρδος Γεώργιος

Τηλ:2102403355Fax:2102400719Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επικοινωνία

 Γραμματεία Τμήματος:

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 
Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα
Θηβών 250 & Π. Ράλλη
122 41 Αιγάλεω
Κτήριο Ζ, Πτέρυγα Α
Γραφείο ΖΑ207 (2ος Όροφος)
  +30 210 538 1726, +30 210 538 1727
   idpe@uniwa.grΙστότοπος Τμήματος

Ανάπτυξη & Διαχείριση Ιστότοπου:
- Ανδρέας Σορτ (ΕΔΙΠ)
- Ελένη Συμεωνάκη (ΕΔΙΠ)

Αναζήτηση

Search