Ανακοινώσεις Τμήματος

Ενημερώνουμε ότι οι φοιτητές πρώτου (προπτυχιακοί), δεύτερου (μεταπτυχιακοί) και τρίτου κύκλου σπουδών (υποψήφιοι διδάκτορες) του Πανεπιστημίου μας, μπορούν να συνεχίσουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση για την έκδοση καρτών σίτισης Ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας: http://sitisi.uniwa.gr/ του Πανεπιστημίου μας, έως και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021.

Δείτε τις σχετικές λεπτομέρειες υποβολής στην παρακάτω ανακοίνωση:https://www.uniwa.gr/announcements/sitisi-akadimaikoy-etoys-2021-2022/

Η ΑντιπρύτανιςΑκαδημαϊκών Υποθέσεων & Φοιτητικής Μέριμνας

Καθηγήτρια Ευσταθία Γ. Παπαγεωργίου

Ο σύνδεσμος της Ανακοίνωσης είναι:

Όσοι Φοιτητές επιθυμούν να κάνουν Τροποποίηση Δήλωσης Μαθημάτων, για το Χειμερινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2021--2022, μπορούν να στείλουν σχετικό email στο email της Γραμματείας του Τμήματος Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) από Δευτέρα 22-11-2021 έως και Παρασκευή 26-11-20201.

Σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό του Ιδρύματος (άρθρο 52 παρ.4) μπορείτε να κάνετε τροποποίηση σε έως τρία (3) μαθήματα της υποβληθείσας δήλωσης σας.

Ενημερώνουμε τους σπουδαστές του Τμήματος ότι μετά από εντολή του Προέδρου του Τμήματος, οι βεβαιώσεις παρουσίας σε παρακολούθηση/εξέταση θεωρητικού/εργαστηριακού μαθήματος θα παραδίδονται από τον φοιτητή στον διδάσκοντα για υπογραφή και θα παραλαμβάνονται μετά από εύλογο χρονικό διάστημα από τη Γραμματεία του Τμήματος με την υπογραφή του Προέδρου του Τμήματος μέσω e-mail ή κατόπιν ραντεβού.

Οι βεβαιώσεις θα παραδίδονται αποκλειστικά από τον διδάσκοντα στη γραμματεία και σε καμμία περίπτωση από τον φοιτητή.

Το έντυπο μπορείτε να το βρείτε εδώ

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, προκειμένου να διασφαλιστεί κατά το μέγιστο δυνατόν η προστασία της υγείας των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, αποφάσισαν την αναστολή όλων των εκπαιδευτικών και διοικητικών δραστηριοτήτων του Ιδρύματος τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021. Τις ημέρες αυτές θα πραγματοποιηθεί γενικός καθαρισμός και απολύμανση στους χώρους και των τριών πανεπιστημιουπόλεων. Υπενθυμίζεται ότι η 17η Νοεμβρίου είναι επίσημη αργία.

Κατόπιν της έγκρισης της Εξεταστικής ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ από τη Συνέλευση του Τμήματος που αφορά Φοιτητές οι οποίοι οφείλουν έως και πέντε μαθήματα (με Ολοκληρωμένη Πρακτική/Πτυχιακή - Διπλωματική) για να καταστούν Πτυχιούχοι, παρακαλούμε όσοι φοιτητές ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία να αποστείλουν στη Γραμματεία του Τμήματος email με τα μαθήματα που οφείλουν (από το προηγούμενο ΠΠΣ) έως Δευτέρα 15/11/2021.
 
Διευκρινίζουμε ότι τα μαθήματα πρέπει να τα έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον μία φορά.

Επικοινωνία

 Γραμματεία Τμήματος:

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 
Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα
Θηβών 250 & Π. Ράλλη
122 41 Αιγάλεω
Κτήριο Ζ, Πτέρυγα Α
Γραφείο ΖΑ207 (2ος Όροφος)
  +30 210 538 1726, +30 210 538 1727
   idpe@uniwa.grΙστότοπος Τμήματος

Επιτροπή Περιεχομένου Ιστότοπου:
- Μ. Παπουτσιδάκης (Αν. Καθηγητής)
- Α. Γκοτσόπουλος (Επ. Καθηγητής)
- Δ. Πυρομάλης (Επ.Καθηγητής)

Ανάπτυξη & Διαχείριση Ιστότοπου:
- Ελένη Συμεωνάκη (ΕΔΙΠ)
- Ανδρέας Σορτ (ΕΔΙΠ)

Αναζήτηση

©2021 Τμήμα Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης & Παραγωγής - Σχολή Μηχανικών - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Search