Ανακοινώσεις Τμήματος

Οι φοιτητές/τριες που θα πάρουν πτυχίο ΠΑ.Δ.Α. και εγκρίθηκαν για την Χρηματοδότηση Πρακτικής Άσκησης μέσω ΕΣΠΑ βάσει της Πρόσκλησης της 07.10.2019 (που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Τμήματος) είναι αυτοί με τους παρακάτω αριθμούς Μητρώου:

Σας προσκαλούμε στην Εκδηλώση Υποδοχής Πρωτοετών Φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019–2020 η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12.00 έως 14.00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Πανεπιστημίουπολης 2 του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Τα μαθήματα του Τμήματος Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κατά το Χειμερινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020 διεξάγονται σύμφωνα με το εγκεκριμένο από τη Συνέλευση του Τμήματος Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων.

Δείτε το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων εδώ

Παρακαλούνται οι πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος να εγγραφούν στην πλατφόρμα eclass  ( https://eclass.uniwa.gr ) προκειμένου να ενημερώνονται με σχετικές ανακοινώσεις και να λαμβάνουν το αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων που παρακολουθούν (εφόσον αυτά διαθέτουν σελίδα στην πλατφόρμα eclass).

Οδηγίες σχετικά με την εγγραφή στην πλατφόρμα eclass καθώς και τη χρήση της μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο https://docs.openeclass.org/el/3.7/student

Ιστότοπος Τμήματος

Επιτροπή Περιεχομένου Ιστότοπου:
- Μ. Παπουτσιδάκης (Αν. Καθηγητής)
- Α. Γκοτσόπουλος (Επ. Καθηγητής)
- Δ. Πυρομάλης (Επ.Καθηγητής)

Ανάπτυξη & Διαχείριση Ιστότοπου:
- Ελένη Συμεωνάκη (ΕΔΙΠ)
- Ανδρέας Σορτ (ΕΔΙΠ)

 idpe-support@uniwa.gr 

Επικοινωνία

 Γραμματεία Τμήματος:

  Κτήριο Ζ, Πτέρυγα Α
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 
Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα
Θηβών 250 & Π. Ράλλη
122 41 Αιγάλεω
  +30 210 5381 219
  +30 210 5381 501
   idpe@uniwa.grΑναζήτηση

©2019 Τμήμα Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης & Παραγωγής - Σχολή Μηχανικών - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Search