Γενικές Ανακοινώσεις

Εναρκτήρια συνάντηση (Kick-off meeting) προγράμματος "DIGITEX PROJECT STARTS WITH THE AIM OF AT ADDRESSING THE INNOVATION NEEDS OF SMART TEXTILES" Θεσμοθετημένου εργαστηρίου "Σχεδίασης και Ανάπτυξης Πλεκτών Καινοτόμων προϊόντων Κλωστοϋφαντουργίας και Ένδυσης"
 
 

9th CALL FOR SHORT TERM SCIENTIFIC MISSIONS (10 STSMs) PERIOD JULY 2021 – OCTOBER 2021 Deadline for applications (July 21st 2021)

We are pleased to announce the opening of the 9 th Call for Short Term Scientific Missions (STSMs) of the COST Action CONTEXT (CA17107)

Please visit the following link for more information:

https://www.cost.eu/actions/CA17107#tabs|Name:overview

Tο Ινστιτούτο Πολιτισμού, Δημοκρατίας και Εκπαίδευσης με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 ετών από την επανάσταση του 1821 διοργανώνει στις 22-24 Οκτωβρίου το 33ο Διεθνές Διαδικτυακό Συνέδριο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών με θέμα: "Ελληνισμός, Ελληνικός πολιτισμός και εκπαίδευση: από την αρχαιότητα μέχρι το 1821 και η εξέλιξή τους στο νέο ελληνικό κράτος".

Στόχος του διεθνούς αυτού συνεδρίου είναι να προκαλέσει μια γενικότερη συζήτηση για τον διαχρονικό ελληνισμό, την εξέλιξή του και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην πορεία του. Πρόκειται δηλαδή για ένα συνέδριο, το οποίο στοχεύει στη δημιουργία διαλόγου και σε θέματα που πολλές φορές μέχρι σήμερα δεν προσεγγίζονταν, όπως φαίνεται και από τις ενδεικτικές του θεματικές (http://ipode.gr/33synedrio/).

 Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus plus θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του καθηγητή Prof. univ. dr. ing. dr. ec. Ionel Barbu από το πανεπιστήμιο Aurel Vlaicu University της πόλης Arad της Ρουμανίας, απο 7-11 Ιουνίου 2021. 

Ο Καθ. Ι. Barbu θα συναντηθεί με καθηγητές του Πανεπιστημίου μας και θα παρουσιάσει τα τελευταία του επιστημονικά επιτεύγματα.

Επικοινωνία

 Γραμματεία Τμήματος:

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 
Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα
Θηβών 250 & Π. Ράλλη
122 41 Αιγάλεω
Κτήριο Ζ, Πτέρυγα Α
Γραφείο ΖΑ207 (2ος Όροφος)
  +30 210 5381 219
  +30 210 5381 501
   idpe@uniwa.grΙστότοπος Τμήματος

Επιτροπή Περιεχομένου Ιστότοπου:
- Μ. Παπουτσιδάκης (Αν. Καθηγητής)
- Α. Γκοτσόπουλος (Επ. Καθηγητής)
- Δ. Πυρομάλης (Επ.Καθηγητής)

Ανάπτυξη & Διαχείριση Ιστότοπου:
- Ελένη Συμεωνάκη (ΕΔΙΠ)
- Ανδρέας Σορτ (ΕΔΙΠ)

Αναζήτηση

©2021 Τμήμα Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης & Παραγωγής - Σχολή Μηχανικών - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Search